Το e-watch.gr διαθέτει όλους τους πιθανούς και αξιόπιστους τρόπους πληρωμής :

  1. Αντικαταβολή: Μπορείτε να παραγγείλετε το ρολόι ή το κόσμημα της αρεσκείας σας και να το πληρώσετε στον courier κατά την παραλαβή. Συνεργαζόμαστε με την Γενική ταχυδρομική και αμέσως μετά την αποστολή του δέματος σας αποστέλλουμε με e-mail τον αριθμό αποστολή καθώς και το link της courier στο οποίο μπορείτε ανά πάσα στιγμή να παρακολουθείτε την πορεία του δέματος σας. Το e-watch.gr γνωρίζοντας τις ανησυχείς και τους φόβους που έχει ο χρήστης του διαδικτύου για αγορές μέσα από αυτό προχώρισε ένα βήμα παραπέρα. Σας δείνει μία έξτρα υπηρεσία ( Δωρεάν) « Τον ελέγχου του περιεχομένου του δέματος» με αυτό τον τρόπο, και εφόσον μας το έχετε ζητήσει κατά την διάρκεια της παραγγελίας σας μπορείτε να απαιτήσετε από τον courier να ανοίξετε το δέμα πριν το πληρώσετε. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζετε ότι θα πληρώσετε αυτό που μας έχετε παραγγείλει.
  2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες Ελληνικές τράπεζες (Εθνική Eurobank, Alpha Bank, Πειραιώς) και μπορείτε να κάνετε την πληρωμή της συναλλαγής σας μέσω αυτών.
  3. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα : Μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές σας με την πιστωτική κάρτα σας με ασφάλεια και αξιοπιστία. Για την υπηρεσία αυτή συνεργαζόμαστε με την Eurobank η οποία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο επικοινωνίας SSL (Secure Sockets Layer) καθώς και κρυπτογράφηση στα 128bit, με αποτέλεσμα να σας εξασφαλίζει την μεγαλύτερη ασφάλεια των συναλλαγών μέσω διαδικτύου. Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες ( Ελληνικές και ξένες). Τέλος μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και με πολλές άτοκες δόσεις με την πιστωτική σα ς κάρτα.
    PayPal : Το e-watch.gr συνεργάζεται με την μεγαλύτερη και ποιο αξιόπιστη πλατφόρμα συναλλαγών στο κόσμο. Μέσα από εκεί μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα ή αν διαθέτετε λογαριασμό να κάνετε μεταφορά χρημάτων στον λογαριασμό της εταιρίας μας ( ewacthgr ).