Βλέπετε το e-watch.gr που είναι επίσημος και εξουσιοδοτημένος εμπόρος για όλες τις μάρκες ρολογιών και κοσμημάτων που περιλαμβάνονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Η εταιρία μας Αντ. & Γεωρ. Αντωνακάκης Ο.Ε. έχοντας μια ιστορία στο χώρο του κοσμήματος πάνω από 60 χρόνια και μια φυσική παρουσία στην Σύρο κοντά στα 30 χρόνια μας δίνει την δυνατότητα να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή. Είναι ίσως το πιο παλιό διαδικτυακό κατάστημα στο είδος του. Ιδρύθηκε το 2003. Είμαστε υπερήφανοι για το εγχείρημα μας αυτό, μια και η συνεχείς προσπάθεια και εμπειρία αυτών των ετών από την μία, η δική σας βοήθεια μέσα από παρατηρήσεις και προτάσεις από την άλλη μας δίνουν τα εφόδια να μπορούμε να προσφέρουμε ένα από τα πιο αποδοτικά συστήματα αγοράς. Διαθέτουμε ένα άρτια ενημερωμένο τμήμα εξυπηρέτηση πελατών.

Η ομάδα υποστήριξης είναι ευτυχής να σας βοηθήσει σε κάθε ερώτηση ή πρόβλημα, θα μπορούσε να σας προκύψει 7 ημέρες την εβδομάδα 365 ημέρες το χρόνο. Επίσης το μεγάλο απόθεμα που διαθέτουμε σε όλα μας τα προϊόντα αλλά και οι καθημερινές μας παραλαβές μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να αποστείλουμε τις παραγγελίες σας μέσα σε 24 με 48 ώρες σε ποσοστό που ξεπερνάει το 90%. Μέσα από μία γκάμα μεγαλύτερη από 4500 ρολογίων και κοσμημάτων που προοδευτικά αυξάνονται επιδιώκουμε με σοβαρότητα και συνέπεια να κερδίσουμε και τους πιο δύσπιστους πελάτες και να προσφέρουμε το ρολόι της αρεσκείας σας σε τιμή που εύκολα μπορείτε να συγκρίνετε.

Τέλος επιτυγχάνοντας να Αγοράζουμε όλα μας τα προϊόντα μετρητής και μας δίνει την δυνατότητα να λαμβάνουμε τις μεγαλύτερες δυνατές εκπτώσεις, τις οποίες και σας τις προσφέρουμε.

Ευχόμενοι να σας συγκαταλέξουμε ανάμεσα στους ικανοποιημένους μας πελάτες, περιμένουμε τις παραγγελίες σας.

Το κατάστημα μας στην Σύρο